Followers

About Me

My Photo
currently stay in Johor Bahru, Johor, Muslim, Malaysia
walking freely wasn't a warranty for you can run.

Pages

Tuesday, April 26, 2011

di rogol semasa haid

assalamualaikum readers sayangg :)


credit to google
ini bukan entry lucah. jangan salah sangka kat blog bersih, suci dan segar...... nih.


siapa yang dah baca harian metrosexual mesti dah baca berita nih. atau student-student uitm melaka mesti lagi lagi tahu kan. aku just komen pasal berita dalam newspaper je. untuk yang tak tahu lagi dan tak baca paper, tadi dalam metro ada cerita pasal hukuman yang di jatuhkan kat orang jahat ni selepas menceroboh, merogol dan merompak seorang pelajar perempuan. kalau nak cerita kes rogol rompak ni memang dah bersepah-sepah lah kan. tapi kenapa aku nak kepoh-kepoh yang ni. sebab mende ni jadi kat student U, perempuan (dah kalau nyah kena rogol apa ada hal -.- ) , kena rogol masa tengah datang haid dan berlaku dalam kampus ok! oh no. creepyyyyyyy dah =.= si iblis ni ceroboh masuk kolej @ bilik this pity lady and pukul pukul dush-dush this lady sampai sakit-sakit. memang setan iblis! dia tumbuk tumbuk, pukul pakai bateri laptop pulak. heyyy..!!! dah la pukul pukul, rogol pulak tu. this lady dah bagitahu and merayu lah kan, dia tengah period, tapi dah nama orang jahat (binatang pun tahu simpati), mana nak paham bahasa. ouh menggigil tangan aku taip nih. dah rogol, rompak pulak tu. korang percaya tak kejadian seram ni berlaku pada waktu petang! bukan malam atau tengah pagi. petang?? cisss ciss punya orang jahat. tapi finally sempat kena tangkap that day jugak lah. dia dijatuhi hukuman jel 30 tahun, 16 sebatan. macam
T. A. K.  C. U. K. U. P   =.=


salah satu hujah  Timbalan Pendakwa Raya, Mahmoodah Abdul Latiff, “Saya merayu hukuman berat sebagai pengajaran kepada tertuduh dan orang lain supaya tidak memijak maruah wanita sesuka hati''


to that lady and family harap bersabar dan redha menerima ujian ni. mangsa extend sem. kesian nya awak. harap kuat.


kawan kawan perempuan di luar sana, jaga keselamatan okay. semoga kita dirahmati dan dilindungi sentiasa hendak nya. kepada yang tengah/akan exam, goodluck!


** untuk maklumat lanjut, sila klik (sini), aku komen komen apa yang ada kat sini je. kalau ada salah, harap maaf dan diperbetulkan,

( luvpinkja, 0312 )
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...