Followers

About Me

My photo
Johor Bahru | Mersing, Muslim, Malaysia
Walking freely wasn't a warranty for you can run.

Pages

Wednesday, December 7, 2011

LEGOLAND MALAYSIA

taktau nak cakap teruja macam mana dahh :D






Notes. credit all the pictures to Laman rasmi LEGOLAND

First LEGOLAND in Asia and Sixth in the World ! fewwww ~
(Denmark, Britain, California, Florida and Germany)


Okay tersangat la teruja kann. Sebenarnya ini hasil terjaga dari tidur 4 a.m. dan terus bangunkan lappy (lappy pun 'sleep' juga) dan terus baca Surat Khabar maya (motif baca online newspaper at 4a.m ??) dan terus terbaca berita Legoland kat Iskandar Malaysia tu nak bukak on 2012 ! Eshhh. Guys, please do pay a visit http://www.legoland.com.my/ there. Many useful info and guides. Eh eh bukan visit Legoland, yang betul betul belum bukak lagi kat Malaysia. Boleh pegi website dia dulu je sekarang. ngee~


Antara group holding dia adalah : LEGOLAND, SEA LIFE, Dungeon and Earth Explorer, Madame Tussauds, The London Eye, Gardaland, Alton Towers, Thorpe Park, Chessington World of Adventures, Heide-Park, Warwick Castle and LEGOLAND Discovery Centre.


Semoga nana dan family serta kawan-kawan di murahkan rezeki. aminnnnnn :) 

( luvpinkja, 0312 )
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 comments:

arora said...

bonus thun dpn bole la pg...dekat je pon...

luvpinkja said...

untunglaaa ada bonus :P

mR. sMiLe said...

untunglaaaaa.........

luvpinkja said...

mR. sMiLe : jom ber-field trip ke LEGOLAND next sem. hehe

snf said...

best kan lau dpt pegi melancong :-)
*berangan..

luvpinkja said...

snf : best. best. jom kumpul duit pegi sama2 :)

bukan photographer said...

sila belanje aku masuk legoland..sekian terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...