Followers

About Me

My photo
Johor Bahru | Mersing, Muslim, Malaysia
Walking freely wasn't a warranty for you can run.

Pages

Friday, March 30, 2012

Random AWESOME picca with story behind !

Assalamualaikum

Lets start the journey ! :D

Girlfiee dating bersama seekor kumbang yang tak berapa nak kumbang. 

sis TF yg comellsss. 

sakan noe

<3


Lunch port :D

Desert. Ours. nom nom nommm

we love Froyo. tehee

musketeers of the day.


ini gambar syiokk senirik !

ULTRAS KEDAH

Kedah vs T-Team

FYI, this is the very 1st time im in a stadium for a live football games. Serious enjoy it. Dah ketagih nak pegi stadium rasaaaa. Eventhough bukan team state sendiri yang main, tapi at least ada lah experience duduk dalam stadium macammana. Siap kena serpihan (eh ye ke serpihan) air balingan antara dua team ni lagi tau. Biasa lah duduk in between ultras kedah dengan supporters T-Team kan. Free free tengok orang tak puas hati kena provoke. Dengan pokcik2 yang beriya memaki. hehwhew. terkejut kita tahu ?! Then dapat tengok live ada mamat jatuh depan mata, siap lukaluka lagi. kesiannnn. Eh yeke kena kesian ? XD

Lepas ni boleh tengok match Johor FC vs Terengganu pula. Kali ni janji tak belot. I will be with you JFC. 
Enjut lebah enjut !

tengok tu player kedah mai !

thanks ultras kedah yg sporting. juga kepada photghraper yang baikhati.

PULAU KAPAS Day's Trip













I think this days trip quite berbaloi lah. Murah dan simple. Siapa nak tahu package, do pm me. Saje nak bagi korang terujaaa sikit, ada package RM110 include speedboat (15minutes), chalet ( 1 night ) and 1 snorkeling trip include equipment. Berbaloi baloi ! Tapi all the pictures above bukan package yang RM100 tu. Ni day trip je ushar2, You know what, kita pergi Kapas Island that morning ( not too morning actually, 11.30pm ), and that evening i be in lecture. Hebat kannn ? Pagi pergi pulau, petang masuk lecture. Versatile me ! 

Ok thats all !

Thanks for reading this entry. XOXO
( luvpinkja, 0312 )
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 comments:

Machohancur said...

komen yea....gmbar kuar dgn kumbang tak brapa tersusun ye....ka TF pstu ttba ada kt McD...konpius pmbaca...hihihi

gmbar g stdm...nice edited...tk nmpak dah lengan org kedah dan mamat khayal
hihihihi...

gmbar pulau kapas...nice yeaa..apa nsib burung tu yeaaa...????

luvpinkja said...

dah nama pun randm kann. memang semua tak tersusun ye :D

gambar pulau kapas memang best. credit to my photographer. hee

nasib burung tu tak diketahui. harap2 masih hidup naik kapalterbang :D

wargasoccer said...

Oo baru sy tau anda lah yg meminjam gendang kami tu..hehe..salute ..

wargasoccer said...

Ouuhhh ...anda lah yg meminjam gendang kami utk bergambar tu ya..hehe ..terjumpa plak blog ni ..ok tq sbb tlg support kedah..hehe..klu nk follow lg tentang uk leh add sy onewar8@gmail.com / wan warga

luvpinkja said...

wargasoccer : mana jumpa blog niiiiiii ?? hahah. nanti mai kelantan ka ?

btw, terimakasih bagi pinjam gendang. nanti bagi pinjam lagi. share lah lagu ultras ! best lagu ultra kedah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...